Την ώρα που δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή ανάμεσα στη Λίβερπουλ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, όσον αφορά την επέκταση  της συνεργασίας τους, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν στήσει… καρτέρι για την απόκτησή του.

Εντούτοις ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, με δηλώσεις του έσπευσε να κόψει την όρεξη στους «μνηστήρες» του 20χρονου επιθετικού, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα (4/4) με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαλαρός σχετικά με τον Στέρλινγκ. Καταλαβαίνω πως όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά έχει ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο και δεν πρόκειται να πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι. Αν η ομάδα δεν θέλει να τον πουλήσει τότε δεν πρόκειται να τον πουλήσει, είναι τόσο απλό.

Για μας αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε στην βελτίωση του παίκτη που έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Ενώ για μένα προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν», ανέφερε ο Ουαλός τεχνικός των «ρεντς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέρλινγκ σε χθεσινές του δηλώσεις στο ΒΒC απέρριψε τους ισχυρισμούς πως ο λόγος που δεν υπογράφει το νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε είναι οικονομικός λέγοντας πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να κατακτήσει τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Ρότζερς φρόντισε να απαντήσει στον παίκτη του λέγοντας: «η φιλοδοξία του για τίτλους και για επιτυχία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε».

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον παίκτη του ο τεχνικός των «ρεντς» είπε: «Η Άρσεναλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος αλλά εμείς είμαστε η Λίβερπουλ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ποδοσφαιρικό κόσμο και είναι τιμή για τον Ραχίλ που παίζει για τους καταπληκτικούς οπαδούς μας.

Αλλά είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος το καταλαβαίνει αυτό. Έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός και εδώ είναι ένα φανταστικό μέρος για αυτόν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης