Νοκ-άουτ για μερικές εβδομάδες θα μείνει ο βασικός γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Άλισον, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε πριν το ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας του αγγλικού πρωταθλήματος με την Νόριτς κι αντικαταστάθηκε από τον Άντριαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άλισον γλίστρησε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τον αστράγαλό του, ενώ χρειάστηκε η βοήθεια του ιατρικού τιμ της ομάδας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός θα κρατήσει τον Άλισον εκτός από τον αγώνα του Ευρωπαϊκού Super Cup της Τετάρτης (14/08) εναντίον της Τσέλσι, οπότε κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ αναμένεται να ξεκινήσει ο Άντριαν.

«Δεν ήταν καλά τα νέα. Έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο, οπότε θα μείνει για κάποιο διάστημα εκτός» δήλωσε στην ιστοσελίδα των «κόκκινων», ο Κλοπ και συνέχισε: «Δεν θέλω να κάνω ακριβή πρόγνωση, το μόνο βέβαιο είναι πως θα μείνει εκτός από τον αγώνα της Τετάρτης.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον μεθαυριακό αγώνα της Κωνσταντινούπολης, η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στο Σαουθάμπτον για την 2η αγωνιστική της Premier League, ματς που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (17/08) στο «Σεντ Μέρις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης