Την ευκαιρία να γράψει το όνομα του με… χρυσά γράμματα στην ιστορία της Λίβερπουλ, δίνει η διοίκηση των βέβαιων πρωταθλητών Αγγλίας στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, πήγε στο «μεγάλο λιμάνι» τον Ιανουάριο του 2018 και εξελίχθηκε σε «πυλώνα» της ομάδας, αλλά και στον -κατά πολλούς- κορυφαίο στόπερ του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος άσος, είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλόπ, με τα «χρώματα» της οποίας, μετρά 81 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του Φαν Ντάικ, αλλά -κυρίως- την σημαντικότητα του στην «αρμάδα» του Γερμανού τεχνικού, οι διοικούντες τους «Reds», είναι έτοιμοι να του προσφέρουν το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Ολλανδός διεθνής άσος, έχει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2025, έναντι 245.000 την εβδομάδα (!) ή διαφορετικά, 12,7 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη… σημερινή Λίβερπουλ, ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής, είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος εισπράττει 225.000 ευρώ την εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης