Η Λίβερπουλ θα κάνει τα πάντα για να ενισχύσει το καλοκαίρι τη μεσαία γραμμή της. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Τζουντ Μπέλινγκαμ και στράφηκε σε άλλες λύσεις. Έτσι οι «κόκκινοι» αρχικά ήρθαν σε συμφωνία με την Μπράιτον για Αλέξις ΜακΆλιστερ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ προέκρινε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου, παγκόσμιου πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της χώρας του, και τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τελική συμφωνία στα 65 εκατ. ευρώ. Ο ΜακΆλιστερ συμφώνησε και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα πέντε εκατ. ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Αργεντινού ο Κλοπ συνεχίζει την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ. Ο 26χρονος Ιταλός μέσος έγινε βασικός από τον Σιμόνε Ιντσάγκι από τότε που έφτασε στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας από την Κάλιαρι (2020).

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2026 και οποιαδήποτε συμφωνία με τον σύλλογο της Premier League θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για να συναινέσει η Ίντερ, με την τιμή του να εκτιμάται περίπου στα 65 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται έτοιμη να διαθέσει η Λίβερπουλ, προσφέροντας στον ίδιο τον Μπαρέλα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης