Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως η ανακατασκευή του «Άνφιλντ», έργο που θα στοιχίσει περί τα 60 εκατομμύρια λίρες, θα καθυστερήσει κατά 12 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι «ρεντς» ευελπιστούσαν να ξεκινήσουν τις εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης – στους 61.000 θεατές – της ιστορικής τους έδρας στα τέλη του 2020, ωστόσο οι συνθήκες δεν τους το επέτρεψαν. Με τις ευοίωνες προβλέψεις, το έργο πλέον θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου του συλλόγου, Άντι Χιουζ, «αντιμετωπίσαμε αρκετές καθυστερήσεις στο προγραμματισμένο μας έργο, ως άμεσο αποτέλεσμα του lockdown που προκάλεσε ο Covid-19». Υπενθυμίζεται πως η εξέδρα «Anfield Road» θα επεκταθεί κατά 7.000 θέσεις, αυξάνοντας έτσι τη χωρητικότητα του σταδίου στις 61.000.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον ως αυτό το σημείο, η προγραμματισμένη μετακίνηση του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο του Kirkby – που θα στοιχίσει περίπου 50 εκ. λίρες – παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η σεζόν 2021/22 να είναι η πρώτη που θα κάνει η Λίβερπουλ μακριά από το Melwood μετά από πολλές δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης