Υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ θα αγωνίζεται η Λίβερπουλ μέχρι το 2024, καθώς ο Γερμανός τεχνικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «ρεντς» για δύο επιπλέον έτη.

Την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής της περυσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης, μέσω ενός video στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό ο Κλοπ εμφανίζεται με ένα τεράστιο χαμόγελο, αναφέροντας: «Πως να το πω; Έκτακτη ειδησεογραφία! Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν τα έχουμε πάει και άσχημα. Επεκτείναμε τη συνεργασία μας μέχρι το 2024.

Αυτή είναι μια καλή είδηση για κάποιους, αλλά μία όχι τόσο καλή είδηση για κάποιος άλλους, λυπάμαι… Οι δεύτεροι μπορείτε να σταματήσετε τη μετάδοση αυτού του βίντεο.

Όσο για τους υπόλοιπους θα σας πω ποιοι είναι οι λόγοι: Λοιπόν, περνάω υπέροχα εδώ. Πάνω απ’ όλα εργάζομαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ! Έχουμε αμοιβαία κατανόηση με τους περισσότερους ανθρώπους εδώ και σκέφτηκα πως είναι μια καλή στιγμή να συνεχίσω. Και βέβαια από τη στιγμή που το ίδιο ήθελε και ο σύλλογος. Κι έτσι το πράξαμε!

Δεν ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αισθάνθηκα πολύ άνετα κατά τη διάρκειά τους. Θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε μυστικό, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτές τις ημέρες. Λοιπόν, είναι η πρώτη φορά που το λέω και πιστεύω πως είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να το ακούσετε. Θα βλεπόμαστε λοιπόν από εδώ και πέρα ακόμη πιο συχνά!».

 

 

Το συμβόλαιό του Γιούργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ ολοκληρωνόταν το 2022, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να του προσφέρει διετή επέκταση.

Ο Κλοπ βρίσκεται στο «τιμόνι» της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015, με μεγαλύτερη στιγμή του την κατάκτηση του Champions League το 2019, μετά τη νίκη με 2-0 στον τελικό απέναντι στην Τότεναμ. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική παρουσία της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Ως τεχνικός των «ρεντς», ο Κλοπ σε 234 αγώνες μετράει 141 νίκες, 54 ισοπαλίες και μόλις 39 ήττες, ενώ φέτος βρίσκονται στο +14 από την πρωταθλήτρια Σίτι και στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ, κάνοντας όνειρα τίτλου μετά από 29 χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης