O Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε ούτε την Πέμπτη να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τη Λίβερπουλ, καθώς μετα την ισοπαλία με την Τότεναμ ακολούθησε κι αυτή στο Άνφιλντ με τη Ρουμπίν Καζάν (1-1), η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 36ο λεπτό.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, ο πρώην προπονητης της Ντόρτμουντ ισχυρίστηκε ότι το πρόβημα της ομάδας είναι στο 2% της απόδοσης της, το οποίο επηρέασε στο να μην έρθει η νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν το καλύτερο μας ματς, αλλά ούτε και το χειρότερο. Ήταν ένα ματς πρόκληση για μας, λόγω της ποιότητας της Ρούμπιν. Είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία και οι παίκτες της ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν, όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια. Εμείς αντιδράσαμε καλά όταν μείναμε πίσω στον σκορ και είχαμε τις ευκαιρίες να το αλλάξουμε όταν πήραμε το αριθμητικό πλεονέκτημα… Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά θεωρώ ότι πήγαμε κατά 98% καλά. Το πρόβλημα μας ήταν μόλις στο 2%» σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Επιπλέον ο Κλοπ, μιλώντας για την θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος στην πρώτη του στο «Άνφιλντ», τόνισε πως ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης