Η Λίβερπουλ μπορεί να είναι τρεις βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, έχοντας χάσει και το πλεονέκτημα καλύτερης διαφοράς τερμάτων, μετά τη χθεσινή νίκη (5-0) της ομάδας του Πεπ Γκουρντιόλα απέναντι στη Νιούκαστλ, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε σήμερα, ότι η υπόθεση τίτλος παραμένει ανοιχτή.

Ο Γερμανός προπονητής, μάλιστα, ρωτήθηκε αν είπε στους παίκτες του ότι η κούρσα για τον τίτλο τελείωσε, μετά την ισοπαλία 1-1) με την Τότεναμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι σίγουρος ότι το είπα αυτό, γιατί νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν τελείωσε, ό,τι κι αν συνέβη», είπε ο Κλοπ, μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα.

«Έχουμε τρία παιχνίδια να παίξουμε και η ανησυχία μου είναι πώς μπορούμε να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια μας και δεν μπορώ να πω εάν και πώς η Σίτι μπορεί να κερδίσει τα δικά της.

Δεν σταματάμε να πιστεύουμε, αυτό κάνουμε. Ως άνθρωποι είναι πολύ ωραίο να μπορούμε να αποφασίσουμε μόνοι μας πώς το βλέπουμε. Υπάρχουν γεγονότα, αλλά επιτρέπεται να τα αγνοούμε. Προσπαθώ να βοηθήσω τους παίκτες να δουν την κατάσταση όπως εγώ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι «ολοένα και πιο κοντά» στην επιστροφή από έναν τραυματισμό στο πόδι. «Ο Φιρμίνο έχει προπονηθεί, οπότε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης