Η Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας δύο νίκες με 2-0 σκορ, κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Λειψίας και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

«Ήμασταν έτοιμοι και ανταποκριθήκαμε καλά, αφήνοντας πίσω τη λιγότερο ευτυχισμένη περίοδο που περνάμε στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες ήταν καλοί στο κλείσιμο κάθε χώρου στους αντιπάλους, ήταν μια εξαιρετική αμυντική παράσταση, παίζοντας ακόμη με σκληρό τρόπο όταν χρειαζόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν υπήρχε η σωστή ψυχρότητα. Το καλύτερο ήταν να αποτρέψουμε τους αντιπάλους να παίξουν το παιχνίδι τους, όλοι γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι Γερμανοί στο ανοιχτό γήπεδο» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που έγινε και αυτή, όπως και η πρώτη, στην «Puskás Aréna», στη Βουδαπέστη.

Σχετικά με την εμφάνιση του «Man of the Match», Φαμπίνιο, ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Η θέση του είναι στο κέντρο. θα ήθελα πάντα να τον έχω εκεί, αλλά αναγκαστικά, λόγω προβλημάτων, έπρεπε να τον προσαρμόσω στην άμυνα.

»Επιστρέφοντας στη μεσαία γραμμή, ολόκληρη η ομάδα επωφελήθηκε από αυτό. Οι κεντρικοί αμυντικοί έπαιξαν ένα απίστευτο παιχνίδι και οι μεσαίοι έδειξαν εξαιρετική κατανόηση. Οι τρεις επιθετικοί και όποιος άλλος αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης