Μετ’ εμποδίων προετοιμάζεται η Λίβερπουλ για το προσεχές ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε πως υπάρχουν τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στην ομάδα, επισημαίνοντας πάντως ότι οι «ρεντς» δεν έχουν ζητήσει αναβολή του αγώνα με τους Λονδρέζους (2/1, 18:30, COSMOTE SPORT 1HD).

«Έχουμε τρία περιστατικά κορωνοϊού στην ομάδα και κάποια ακόμη στο stuff. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ ζητήσει αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι, τόνισε ότι: «Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά με 10,15,20 παίκτες να έχουν κορωνοϊό.

Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης