Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει ν’ ανανεώσει το ρόστερ της Λίβερπουλ για τη νέα χρονιά και ειδικά να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Φαμπίνιο δεν είναι στα πλάνα του Γερμανού κόουτς για τη νέα σεζόν, ο οποίος ψάχνει στην Ιταλία για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Κλοπ θέλει τον Νικολό Μπαρέλα και στην Ιταλία αναφέρεται πως η Ιντερ έχει οικονομικά προβλήματα και σκέφτεται να τον παραχωρήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με την αγγλική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση 55 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος διεθνής μέσος έγινε βασικός από τον Σιμόνε Ιντσάγκι από τότε που έφτασε στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας από την Κάλιαρι (2020).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαρέλα έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει μοιράσει άλλες πέντε ασίστ αυτή τη σεζόν και έχει συμβόλαιο έως το 2026. Μαζί με τον Φαμπίνιο αναμένεται να φύγουν και οι Φιρμίνο, Γκόμεζ, Τσάμπερλεϊν, Κεϊτά και Φίλιπς. Ο Κλοπ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης