Ο αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, αναδείχθηκε «ποδοσφαιριστής της χρονιάς» στη Σλοβακία και αστειεύτηκε. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η 20ή τελετή απονομής δεν θα μπορούσε να γίνει κανονικά. Ωστόσο, η σλοβάκικη Ομοσπονδία παρέδωσε το βραβείο σε συνεργασία με την εφημερίδα Pravda, μετρώντας τις ψήφους των προπονητών και των αθλητικών δημοσιογράφων.

«Λυπάμαι που φέτος η τελετή απονομής των βραβείων δεν μπορεί να γίνει όπως κάθε χρόνο», δήλωσε ο Σκρίνιαρ στην Pravda. «Αλλά αυτή την περίοδο δεν είναι δυνατόν. Προφανώς, ήμουν πολύ χαρούμενος με το βραβείο και είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων προς τους ανθρώπους που ψήφισαν για μένα. Νομίζω ότι ο Στάνισλαβ Λομπότκα μου είπε πέρυσι ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να κερδίσει μόνο όταν ο Μάρεκ Χάμσικ πάει στην Κίνα. Έτσι, ελπίζω ότι δεν είναι θυμωμένος με μένα. Θα ήθελα να πω στους ανθρώπους να είναι υπεύθυνοι αυτή την περίοδο, ας μείνουμε στο σπίτι να φροντίσαμε τους εαυτούς μας. Τώρα, η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για όλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Μάρτιν Ντουμπράβκα, ήταν δεύτερος και ο Χάμσικ αρκέστηκε φέτος στην τρίτη θέση, ενώ το βραβείο για το καλύτερο Under-21 Σλοβάκο ποδοσφαιριστή παραδόθηκε στον Ρόμπερτ Μπόζενικ, που αγωνίζεται στη Φέγενορντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης