Η μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν στην Ίντερ πέρασε από… σαράντα κύματα, ωστόσο εν τέλει θα πραγματοποιηθεί.

O διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός θα γίνει σε 72 ώρες, κάτοικος… Μιλάνου για τα επόμενα 3,5 χρόνια, αφήνοντας το Λονδίνο έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας στην Τότεναμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ «κλείδωσε» το μεσημέρι της Παρασκευής (24/1), με τους «νερατζούρι» να καταβάλουν στους «πετεινούς» ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους από τώρα τον 28χρονο άσο, το συμβόλαιο του οποίου έληγε στο τέλος της εφετινής περιόδου.

Όπως ανέφεραν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα «σπιρούνια» έθεσαν στην Ίντερ έναν τελευταίο όρο: Να παραμείνει ο Έρικσεν στο «Νησί» κι αυτό το σαββατοκύριακο, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον Ζοσέ Μουρίνιο στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον.

Όρος που έγινε αποδεκτός και τη Δευτέρα (27/1) ο Δανός θα ταξιδέψει στο Μιλάνο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έρικσεν θα γίνει το τρίτο «χειμερινό» απόκτημα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά τους Άσλεϊ Γιανγκ και Βίκτορ Μόουζες, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το δείκτη ποιότητας στο ρόστερ της, στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω της τη Γιουβέντους στη «μάχη» για το εφετινό σκουντέτο.

Η «Gazzetta dello Sport» σε ανάλυσή της, περιέγραψε και το νέο αγωνιστικό μοντέλο της Ίντερ μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αναφέροντας πως ο Έρικσεν προορίζεται για αριστερό εσωτερικό χαφ, δίπλα στους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Νικολό Μπαρέλα.

Οι έτεροι νεοαποκτηθέντες, Βίκτορ Μόουζες και Άσλεϊ Γιανγκ θα πάρουν θέσεις ως φουλ-μπακ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, στο 3-5-2 του Κόντε, που αποτελεί και την αγωνιστική βάση της εφετινής Ίντερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης