Παίκτης της Ίντερ είναι με κάθε… επισημότητα από το βράδυ της Πέμπτης (27/01) ο Ρόμπιν Γκόσενς, με τον διεθνή Γερμανό αριστερό φουλ-μπακ να υπογράφει ως δανεικός από την Αταλάντα έως το καλοκαίρι και να γίνεται μόνιμα «νερατζούρι» από την 1η Ιουλίου αντί 30 εκατ. ευρώ, εφόσον πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο 27χρονος άσος, που επέλεξε το νούμερο «18» στη φανέλα του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ίντερ λίγο μετά τις υπογραφές, τονίζοντας πως «…είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Μιλήσαμε με τον Σιμόνε Ιντσάγκι μέσω βιντεοκλήσης χθες βράδυ (Τετάρτη 26/01).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου εξήγησε τι περιμένει από εμένα κι του είπα και τις δικές μου ιδέες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί κι ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά μαζί του και με την υπόλοιπη ομάδα».

Καταλήγοντας ο Γκόσενς υπογράμμισε: «Ξέρω πως πολλοί απίστευτοι Γερμανοί παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα της Ίντερ κι έγραψαν Ιστορία εδώ. Κι ελπίζω να τη συνεχίσω κι εγώ αυτή την παράδοση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης