Την επιστροφή του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην Ίντερ ανακοίνωσαν οι «νερατζούρι». Το πόστο που θα αναλάβει ο Σέρβος πρώην παίκτης της ομάδας του Μιλάνου θα είναι αυτό του τιμ μάνατζερ.

Ο Στάνκοβιτς είχε 326 συμμετοχές με την φανέλα του συλλόγου από το Μιλάνο στη διάρκεια της καριέρας του, πετυχαίνοντας 42 γκολ και συνεισφέροντας σημαντικά στην κατάκτηση 15 τροπαίων. Πέντε εξ αυτών, μάλιστα, κατακτήθηκαν την αξέχαστη χρονιά για την Ίντερ, του 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως μέλος του προπονητικού τιμ, ο Στάνκοβιτς θα έχει την επίβλεψη των αποδυτηρίων και θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παίκτες, ενώ θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης.

Μετά την ανακοίνωση ο Σέρβος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Ίντερ.

«Είναι τιμή μου που επιστρέφω στο σύλλογο. Είμαι παράλληλα ενθουσιασμένος, διότι πάντα έλεγα ότι τα χρώματα αυτά θα μείνουν για πάντα στο σώμα μου. Έκλαιγα σα μικρό παιδί την ημέρα που συνειδητοποίησα ότι δεν θα φορούσα ξανά την φανέλα της Ίντερ. Τώρα επέστρεψα, γεμάτος υπερηφάνεια και αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης