Το μήνυμα του Κιελίνι πριν τον τελικό του Champions League

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, 13:47
Το μήνυμα του Κιελίνι πριν τον τελικό του Champions League
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League, καθώς έχει τραυματιστεί στην γάμπα και έτσι αποφάσισε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους συμπαίκτες του που το βράδυ του Σαββάτο θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:


«Καλημέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης.

Το να αγωνιστείς στον τελικό του Champions League είναι ένα όνειρο που μαζί με εμένα έχουν εκατομμύρια παιδιά όμως, η μοίρα κάποιες φορές είναι περίεργη. Συνειδητοποίησα αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμούς. Ήλπιζα να κάνω λάθος ή να είμαι σε θέση να τον ξεπεράσω σε χρόνο ρεκόρ όπως ήδη έχω κάνει άλλες φορές αλλά αυτή τη φορά ήταν πραγματικά αδύνατον.

Η Γιουβέντους αποτελείται από σπουδαίους άνδρες και παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα παλέψει στο χορτάρι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Θα δείξουν στον κόσμο το θάρρος, τη δύναμη και αποφασιστικότητα την οποία θα έβγαζα κι εγώ σε αυτόν τον τελικό και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πετύχουμε το όνειρο.

Φίλοι μου, θα είμαι μαζί σας αύριο και θα σας υποστηρίξω για τον έναν και μοναδικό στόχο... Την κατάκτηση αυτού του τροπαίου.

Η νίκη δεν είναι σημαντική, είναι το μοναδικό που έχει σημασία... μέχρι το τέλος».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, 13:50