Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο χθες το βράδυ και νοσηλεύεται στη Μαδέιρα.

Ο τοπικός Τύπος γράφει ότι η μητέρα του «CR7» παρακολουθείται προσεκτικά μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο, διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται, επίσης βρίσκεται σε «συνειδητή και σε σταθερή κατάσταση», αλλά θα πρέπει να παραμείνει υπό επιτήρηση στο νοσοκομείο στη Μαδέιρα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport και άλλα μέσα της γειτονικής χώρας, ο Ρονάλντο θα φθάσει στη γενέτειρά του σήμερα το απόγευμα και θα αξιολογήσει τις επόμενες ώρες εάν θα επιστρέψει στην Ιταλία και θα παίξει στον ημιτελικό του Coppa Italia εναντίον της Μίλαν, το βράδυ της Τετάρτης (4/3, 21:45).

Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι ο «CR7» έχει ήδη προετοιμαστεί να πετάξει από τη Μαδέιρα στο Τορίνο το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να επιστρέψει εγκαίρως για να συμμετάσχει στον αγώνα εναντίον των «ροσονέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης