Σε ρυθμούς… Champions League επιστρέφει ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος έχασε το πρώτο μισό της σεζόν λόγω ρήξης συνδέσμων στο γόνατο.

Στην τελική λίστα για τις νοκ-άουτ φάσεις της κορυφαίας διασυλλογικής, ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, που ανακοίνωσε η Γιουβέντους το απόγευμα της Δευτέρας (3/2), ο αρχηγός της «μεγάλης κυρίας» ήταν εντός των 22 παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του τραυματία Μερίχ Ντεμιράλ, ο οποίος έχει τεθεί «off» για το υπόλοιπο της χρονιάς, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός λίστας παρέμεινε ο Σάμι Κεντίρα, παρά το δικό του τραυματισμό, με τη «Γιούβε» να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα του πρώτου αγώνα που θα δώσει στις 26 Φεβρουαρίου, με τη Λιόν στη Γαλλία για τους «16» του Champions League.

Οι «μπιανκονέρι» δήλωσαν 22 ποδοσφαιριστές αντί για 25, καθώς δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό των «γηγενών» ποδοσφαιριστών (home grown players) κι ως εκ τούτου οι επιλογές του Μαουρίτσιο Σάρι, θα είναι (ελαφρώς) περιορισμένες.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα της Γιουβέντους: Σεζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ρονάλντο, Ράμσεϊ, Ντιμπάλα, Κόστα, Άλεξ Σάντρο, Ντανίλο, Ματουιντί, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ιγκουαΐν, Ρουγκάνι, Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Πινσόλιο, Μπερναντέσκι, Μπουφόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης