Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα, μίλησε στο «El Partidazo de Cope», για την επιστροφή του στoν σύλλογο του Τορίνο και την κλήση που έλαβε από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

«Ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές, εκείνη τη στιγμή η επιστροφή στο Τορίνο ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μοράτα και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φανέλα της Εθνικής ομάδας είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή και εργαζόμαστε γι’ αυτό. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τα παιχνίδια στην τηλεόραση. Και ένα από τα λίγα πράγματα που μου λείπει είναι η νίκη με την Εθνική Ισπανίας».

Ο Άλβαρο Μοράτα πρόσθεσε: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης; Είμαι ευγνώμων στους “ροχιμπλάνκος” και θα είμαι πάντα. Στο πρωτάθλημα τους βλέπω καλύτερα από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας τελικός Champions League εναντίον της Ατλέτικο θα ήταν υπέροχος ακόμα κι αν θα ήταν πολύ δύσκολο να σκοράρουμε».

Στο τέλος, είπε όσον αφορά την ημέρα που θα «κρεμάσει τα παπούτσια του»: «Θα ήθελα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Χετάφε, αυτοί με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28ρονος Μοράτα, προερχόμενος από τους νέους της Ατλέτικο Μαδρίτης (2005-07) ήταν στην ομάδα νέων της Χετάφε τη σεζόν 2007-08, σε ηλικία 15 ετών, πριν μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο τέλος εκείνης της περιόδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης