Έστω κι αν αγχώθηκε η Γιουβέντους κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς επικράτησε το Σάββατο με 2-1 της Βερόνα στο Τορίνο, για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Η «βέκια σινιόρα» βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μιγκέλ Βελόσο στο 20΄, σε μία απίστευτη φάση στην οποία ο Ντι Καρμίνε εκτέλεσε πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να ακολουθήσει και νέο δοκάρι στην επαναφορά από τον Λάζοβιτς, πριν τελικά κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ο Πορτογάλος μέσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους που έφτασαν στην ισοφάριση στο 31′ με το πρώτο τέρμα του Άαρον Ράμσεϊ με τη φανέλα τους.

Στο 49′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με πέναλτι που κέρδισε ο Κουαδράδο, ολοκλήρωσε την ανατροπή για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία πάντως στο τέλος χρειάστηκε κάποιες αποκρούσεις του αγέραστου Τζιανλουίτζι Μπουφόν για να κρατήσει το «τρίποντο».

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Αλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ (61′ Κεντίρα), Μπεντανκούρ (51′ Πιάνιτς), Ματουιντί, Κουαδράδο, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (72′ Ιγουαΐν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Κουμπούλα, Γκίντερ, Φαραόνι, Αμραμπάτ (85′ Πατσίνι), Βελόζο, Λάζοβιτς, Τζακάνι (73′ Τουτίνο), Βέρε (59′ Πεσίνα), Ντι Κάρμινε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης