Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα! Αυτό αποκάλυψε ο τηλεοπτικός οργανισμός TVE, ο οποίος στις ειδήσεις του αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού, που άρχισαν επίσημα με τη συνάντηση μεταξύ του πατέρα και μάνατζέρ του, Χόρχε Μέσι, και του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα.

Ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το TVE, έχει ανακοινώσει την απόφασή του για παραμονή, δέχεται μια δραστική μείωση των αποδοχών του, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και ότι είναι εγγυημένη μια μακροχρόνια συμφωνία, ακόμα και 10 ετών, προκειμένου να του επιτρέψει να παραμείνει στο σύλλογο ακόμη και μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα συμβόλαιο, δηλαδή, όπως αυτό που υπέγραψε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τον Μπαρτομέου και το οποίο συνδέει το μέλλον του με το σύλλογο μετά τη «συνταξιοδότησή» του.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό, μιας και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά, έχοντας… οδηγό το σύμβολο της.

To συμβόλαιο του Μέσι λήγει στις 30 Ιουνίου, όμως όλα πλέον δείχνουν ότι θα διατηρήσει το δεσμό που τον ενώνει με τους Καταλανούς από τον Σεπτέμβριο του 2000, όταν έφτασε στην ηλικία των 13 ετών από την πατρίδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης