Καθοριστική σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως κατάληξης είναι η συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη (2/9) ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου με τον Χόρχε Μέσι. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής θα συζητήσουν στη Βαρκελώνη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου» στους «μπλαουγκράνα».

Και, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mundo Deportivo», που διαθέτει ασφαλή και έγκυρη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Καταλονίας, οι δύο πλευρές θα επιμείνουν στις θέσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαρτομέου, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόεδρος που έχασε τον Λιονέλ Μέσι, θα υποστηρίξει πως ο διάσημος Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος να φύγει χωρίς αντίτιμο και θα προτείνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναλόγως αμετακίνητος αναμένεται να εμφανιστεί και ο πατήρ Μέσι, με τη μόνη διαφορά πως θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας κοινά αποδεκτής λύσης που θα περιλαμβάνει και κάποιο ποσό, δεδομένου ότι ο Λιονέλ θεωρεί παρελθόν την Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει από την ομάδα όπου ανδρώθηκε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης