Τη δεινή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα περιέγραψε ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης, Κάρλες Τουσκέτς, ο οποίος ανέλαβε, έως τις επικείμενες εκλογές, μετά την παραίτηση της διοίκησης Μπαρτομέου. Η ομάδα της Βαρκελώνης βιώνει και αυτές τις επιπτώσεις από την πανδημία και ο Τουσκέτς δήλωσε πως ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις:

«Ζούμε σε μία ακραία εποχή που απαιτεί γενναίες αποφάσεις από όλους. Για να ισορροπήσουμε το μπάτζετ, πρέπει να περικόψουμε τις δαπάνες κατά 300 εκατ. ευρώ, κάτι που είναι εφικτό, ώστε να περιορίσουμε τις ζημιές από την πανδημία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συντομότερος δρόμος είναι να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις για μειώσεις με τους παίκτες και τους εργαζομένους στο κλαμπ, ώστε να φτάσουμε σε μία συμφωνία που θα βοηθήσει όλες τις πλευρές. Υπάρχει θέληση από όλους, ανάμεσα στους οποίους και ο Λιονέλ Μέσι» δήλωσε σχετικά ο Τουσκέτς και συμπλήρωσε για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών:

«Θα κάνουμε τις εκλογές όποτε είναι εφικτό πριν ή μετά τα Χριστούγεννα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα εργασίας που θα μπορέσει να φτιάξει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εγγυάται την ασφάλεια των μελών μας. Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της Βαρκελώνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης