Θέμα με τον Aρτούρο Βιδάλ έχει προκύψει στην Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να οδηγεί στα άκρα τις σχέσεις του με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ABC», ο Χιλιανός άσος στις 5 Δεκεμβρίου έκανε καταγγελία κατά των Καταλανών στα αρμόδια όργανα της Λίγκας αναφέροντας πως δεν έχει λάβει ποσό 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά μπόνους για την περσινή σεζόν βάσει του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο του παίκτη με τους «μπλαουγκράνα» ορίζεται ότι θα πρέπει να λάβει ένα συγκεκριμένο ποσό σε περίπτωση που είχε συγκεκριμένο ποσό συμμετοχής σε παιχνίδια. 

Οι πρωταθλητές Ισπανίας παραδέχονται ότι έχει γίνει η καταγγελία, αλλά αναφέρουν πως δεν οφείλουν τα χρήματα στον παίκτη. Κι αυτό διότι ο Βιδάλ δεν έφτασε στον αριθμό αγώνων που ορίζονται στο συμβόλαιο, αλλά ζητά να λάβει αναλογικά μπόνους για αγώνες που έπαιξε. 

Σύμφωνα με την πλευρά της Μπαρτσελόνα, η καταγγελία αποτελεί μέτρο πίεσης για να πειστεί η διοίκησή της να τον αφήσει να φύγει με προορισμό την Ίντερ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Αρτούρο Βιδάλ σχολιάζοντας την κατάσταση με τα χρήματα που φέρεται να του χρωστά η Μπαρτσελόνα  επισήμανε: «Με το θέμα αυτό δεν ασχολούμαι εγώ.

Ο εκπρόσωπός μου, ο δικηγόρος μου ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Όπως και να έχει, μου φαίνεται άδικο να μου λείπουν αυτά τα χρήματα. Είναι κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συνήθως στην εποχή που ζούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης