Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντάνι Άλβες σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα τον έκανε να νιώσει σούπερ ήρωας, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους στην προσπάθεια της ομάδας να «σώσει» την διαδρομή της στην ισπανική LaLiga.

Ο έμπειρος μπακ, ο οποίος έπαιξε στους Καταλανούς για οκτώ χρόνια (2008-16) κατακτώντας μεταξύ άλλων έξι τίτλους LaLiga και τρία Champions League, κατέληξε σε συμφωνία την περασμένη Παρασκευή για να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 38χρονος δεξιός αμυντικός ολοκλήρωσε με επιτυχία σήμερα τις ιατρικές εξετάσεις και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή, Τσάβι Ερνάντεθ.

Η Μπαρτσελόνα είναι ένατη στο πρωτάθλημα με 17 βαθμούς σε 12 αγώνες μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν κατά την οποία ο Ρόναλντ Κούμαν απολύθηκε.

«Έχω δουλέψει τόσο σκληρά όλη μου τη ζωή και τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα», είπε ο Άλβες στο τηλεοπτικό κανάλι των Καταλανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια απίστευτη πρόκληση και με γοητεύει. Το να παλέψω και να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα… όταν φοράω αυτή τη φανέλα, νιώθω σαν σούπερ ήρωας».

Ο Άλβες εντάχθηκε στη Σάο Πάολο το 2019 μετά από τη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έλυσε το συμβόλαιό του με τους Βραζιλιάνους για οικονομικούς λόγους.

«Προσπάθησα τόσο σκληρά να επιστρέψω για πολύ καιρό και το να είμαι ξανά εδώ με τους ανθρώπους που ξέρουν πώς είμαι είναι προνόμιο», πρόσθεσε ο Άλβες.

«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τη Μπαρτσελόνα που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Περισσότερο από το 50% της νοοτροπίας του νικητή μου δημιουργήθηκε στον καιρό μου εδώ. Έχω ακόμα ένα σπίτι εδώ και μέρος της οικογένειάς μου μένει εδώ. Ήταν αναπόφευκτο να επιστρέψω.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης