Η Ρεάλ Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγες σταμάτησε την Μπαρτσελόνα στη Χώρα των Βάσκων και ο αρχιτέκτονας της νίκης εκμυστηρεύτηκε ότι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

«Η νίκη θυμίζει τις μέρες στην Έβερτον. Αναρωτιόμουν και τότε πως θα μπορούσα να πάρω ένα αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός, προσθέτοντας: «Μελετούσαμε τη Μπαρτσελόνα και στις προηγούμενες ομάδες μου. Και στην Έβερτον και στη Γιουνάιτεντ. Τους παρακολουθούσα με μεγάλη εκτίμηση και αναρωτιόμασταν πως θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εναντίον τους. Απόψε ήταν η ευκαιρία μου. Ήταν μεγάλη βραδιά. Σκοράραμε νωρίς και ήθελα να τους ζορίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι τους δυσκολέψαμε πολύ απόψε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μη συμμετοχή των Νεϊμάρ και Μέσι στην αρχική ενδεκάδα, σημείωσε: «Περίμενα ότι θα είναι στον πάγκο. Έχω προπονήσει μία πολύ μεγάλη ομάδα και εκεί έχεις ένα μεγάλο ρόστερ και πολλά παιχνίδια. Αυτά. Τα μεγάλα ματς έρχονται αργότερα γι’ αυτές τις ομάδες, τον Απρίλιο και πρέπει να ξεκουράσεις τους μεγάλους σου παίκτες για να τους έχεις φρέσκους τότε. Νομίζω ότι ο Λουίς Ενρίκε πήρε τη σωστή απόφαση και οι παίκτες που ξεκίνησαν είναι πραγματικά καλοί ποδοσφαιριστές. Ξέρει το ρόστερ του καλύτερα π’ όλους και στη θέση του θα είχα κάνει μάλλον το ίδιο πράγμα» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: «Πληγώθηκε» στο Ανοέτα η Μπαρτσελόνα, 1-0 η Σοσιεδάδ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης