Σχεδόν έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι, δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Δεν αποκλείεται, αυτό να έχει γίνει στην συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό «La Sexta», αποσπάσματα της οποίας έχουν «δει το φως της δημοσιότητας» και ολόκληρη αναμένεται να δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το νέο απόσπασμα από αυτήν την συνέντευξη, στο οποίο ο «Ψύλλος» μιλά για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, «δίνει τροφή» για νέα… σενάρια και πιθανή επανένωση τους στο άμεσο μέλλον.

«Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με τον Πεπ», σχολίασε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα μόνο με έναν τρόπο. Και συγκεκριμένα στο πώς να προετοιμαστείς για τους αγώνες, στην άμυνα και στην επίθεση.

Σου λέει ακριβώς πώς θα πάει ο αγώνας, πώς πρέπει να επιτεθείς για να νικήσεις. Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ με τον Γκουαρντιόλα και τον Λουίς Ενρίκε, τους δύο καλύτερους. Χάρη σε αυτούς, έχω εξελιχθεί πολύ, σωματικά, πνευματικά και τακτικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως τον περασμένο μήνα, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι δεν ήξερε κάτι σχετικά με το μέλλον του Μέσι, αλλά εξέφρασε -ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα- την επιθυμία να μείνει στην Καταλονία μέχρι το τέλος της καριέρας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης