Σε μία αποκάλυψη αναφορικά στην προσωπική ζωή του προχώρησε ο Μπράντον Ντέιβις. Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως δεν γνώρισε ποτέ τη βιολογική μητέρα του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα».

«Η γυναίκα που με υιοθέτησε, έχει άλλα δύο παιδιά που είναι από την Ινδία. Ο ένας έχει ύψος 1.50 και ο άλλος 1.70», εξήγησε ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ εξηγώντας πως η μητέρα του ήταν 16 χρόνων όταν τον γέννησε και εκείνος 2 ημερών όταν δόθηκε για υιοθεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Μπράντον Ντέιβις επισήμανε: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Η πάλη ξεκίνησε νωρίς, γεννήθηκα στη Φιλαδέλφεια και όταν ήμουν δύο ημερών, η βιολογική μου μητέρα, η οποία ήταν 16, με έδωσε για υιοθεσία. Δεν την γνώρισα ποτέ, δεν έμαθα τίποτα για εκείνη, ξέρω μόνο το όνομά της. Παρ’ όλα αυτά, έκανε το καλύτερο για εμένα. Η Λίντα Κάθλιν που με υιοθέτησε είναι μια super woman, μου έδωσε τα πάντα, σε εμένα και στους δύο αδελφούς μου, τους οποίους επίσης υιοθέτησε. Ταξίδεψε από τη Γιούτα στη Φιλαδέλφεια για τη διαδικασία και στη συνέχεια γύρισε στο Πρόβο, περίπου 80 μίλια νότια του Σολτ Λέικ Σίτι. Εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Έναν χρόνο πριν υιοθετήσει εμένα, υιοθέτησε ένα άλλο παιδί, τον Στίβεν που όμως πέθανε. Πίστευε ότι η οικογένειά της δεν είχε ολοκληρωθεί, δεν τα παράτησε ποτέ. Τα αδέλφια μου είναι από την Ινδία, οι οικογενειακές μας φωτογραφίες είναι αστείες γιατί εγώ έχω ύψος 2.08 και εκείνοι είναι ο ένας 1.70 κι ο άλλος 1.50. Πάντα μας κοιτάζουν στον δρόμο, όμως τους αγαπώ. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους, να μιλάμε, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης