Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις, καθώς ως γνωστόν σε αυτόν τον αγώνα τραυματίστηκε ο Ανσού Φατί.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός άσος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατό του και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, όπως ανακοίνωσε ο καταλανικός σύλλογος τη Δευτέρα (9/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Άνσου Φάτι υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο από τον γιατρό Dr. Ραμόν Κουγκάτ, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της ομάδας» ανέφεραν οι «μπλαουγκράνα» προσθέτοντας πως «…ο παίκτης θα μείνει έξω δράσης για περίπου τέσσερις μήνες».

Ο Φάτι θα χάσει όλη την υπόλοιπη σειρά αγώνων στους ομίλους του Champions League, τα ματς του α’ γύρου της LaLiga και το ισπανικό Σούπερ Καπ, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Σαουδική Αραβία.

Την εφετινή σεζόν έχει 5 γκολ σε 10 αγώνες σε πρωτάθλημα και champions League με τη φανέλα της «Μπάρτσα», ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της LaLiga και ο νεότερος σκόρερ στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης