Στη Ρεάλ κατέληξε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, υπό τη μορφή φάιναλ φορ, καθώς οι Μαδριλένοι επιβλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης με 3-2 της Μπαρτσελόνα στην παράταση (2-2 έληξε η κανονική διάρκεια του ματς).

Το συγκρότημα του Αντσελότι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στον τελικό μία εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποίες θα αναμετρηθούν την Πέμπτη, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι στην ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στη διοργάνωση (η Μπαρτσελόνα με 13), οι «μερένχες» επιβλήθηκαν για 5η φορά στα τελευταία έξι clasico με την «Μπαρτσα» σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο (5-1-0).

Ο Κάρλο Αντσελότι, επίσης, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και το ισπανικό Super Cup, έχοντας ήδη στην κατοχή του το γερμανικό, το αγγλικό και το ιταλικό. Παράλληλα, έφτασε τις 5 σερί νίκες απέναντι στους Καταλανούς, για πρώτη φορά μετά το 1965!

Ο Βινίσιους στο 25΄ έβαλε μπροστά τη «Βασίλισσα», ο Λουκ Ντε Γιονγκ έκανε το 1-1 στο 41΄, αλλά και πάλι η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 72΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2-2 ήρθε από τον Φάτι στο 83΄, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση, εκεί όπου ο Βαλβέρδε (είχε περάσει ως αλλαγή στο 82΄) στο 98΄ έστειλε την ομάδα της Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ:

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΕ ΓΙΟΝΓΚ

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΝΖΕΜΑ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΤΙ

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης