Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα ενόψει της έναρξης του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο Σέρχιο Αγουέρο ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν διευκρινίζουν το διάστημα της απουσίας του νεοαποκτηθέντα Αργεντινού στράικερ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του νέου ισπανικού πρωταθλήματος, κατά την οποία οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται την επόμενη Κυριακή (15/8) τη Σοσιεδάδ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα», ο «Κουν» έχει πρόβλημα «στη δεξιά γάμπα και θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού».

Εκτός, όμως, από τον Αγουέρο, στα… πιτς βρίσκεται και ο Κλεμάν Λενγκλέ. Για τον Γάλλο σέντερ μπακ, η «Μπάρτσα» έκανε γνωστό ότι «έχει ένα πρόβλημα σε τένοντα στο δεξί γόνατο και τίθεται εκτός, με την επιστροφή του να εξαρτάται από την αποθεραπεία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σήμερα τη Γιουβέντους στην αναμέτρηση για το τρόπαιο «Ζοάν Γκάμπερ», η οποία θα είναι η πρώτη της ισπανικής ομάδας στη μετά-Λιονέλ Μέσι εποχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης