Σαν μην έφτασε η νέα απώλεια βαθμών, η Μπαρτσελόνα έχει έναν επιπλέον λόγο να φύγει απογοητευμένη από το Βίγκο. Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» είδαν τον Ανσού Φάτι να αποχωρεί τραυματίας, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι Καταλανοί έκαναν… περίπατο και προηγούνταν 3-0, με τον νεαρό επιθετικό να έχει ανοίξει το σκορ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπαρτσελόνα στα social media, ο Φάτι έχει πρόβλημα στον αριστερό μηρό. Αν και δεν διευκρινίζεται η φύση του τραυματισμού (αν πρόκειται δηλαδή για θλάση), τα πράγματα δεν δείχνουν ευοίωνα για τον 19χρονο άσο, που μόλις επέστρεψε στη δράση μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, που τον κράτησε εκτός γηπέδων για σχεδόν ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι ο Φάτι δεν θα ενισχύσει τη «ρόχα» στα επερχόμενα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ και τη Σουηδία στη Σεβίλλη, και θα αντικατασταθεί από τον Ραούλ Ντε Τομάς της Εσπανιόλ.

Η κακοδαιμονία των «μπλαουγκράνα» δεν σταμάτησε στον Φάτι, καθώς στη διάρκεια του… εφιαλτικού δευτέρου ημιχρόνου αποχώρησαν αναγκαστικά και οι Νίκο Γκονζάλες (προβλημα στους προσαγωγούς) και Ερικ Γκαρσία (ενοχλήσεις στη γάμπα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης