Για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες ο Νεϊμάρ.

Παρά τα σενάρια που ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει μπει πολύ δυνατά στη μάχη της απόκτησης του, ο Βραζιλιάνος, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι Καταλανοί, ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ισπανίας για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, η ρήτρα που θα μπει στο νέο συμβόλαιο του Νεϊμάρ αρχίζει απ’ τα 200.000.000 ευρώ για τα δύο πρώτα έτη, ενώ ανεβαίνει στα 250.000.000 ευρώ απ’ το 2019 κι ύστερα.

«Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Βαρκελώνη. Είναι χαρά μου να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό το όνειρο» τόνισε ο ταλαντούχος άσος με τον πρόεδρο των Καταλανών, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου από την πλευρά του να δηλώνει: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να παίξει μαζί μας και γι αυτό συνεχίζουμε».

Ο Νεϊμάρ αγωνίζεται στο «Καμπ Νου» απ’ το καλοκαίρι του 2013 διάστημα στο οποίο έχει 149 συμμετοχές μετράει 90 γκολ και 62 ασίστ. Παράλληλα, έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Champions League και 2 Copa del Rey.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Χαβιέρ Μασεράνο έβαλε σήμερα την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Όπως είχε ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα, ο Αργεντινός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς ως το 2019, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 100 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης