Έτοιμη να… ξηλωθεί οικονομικά για να κάνει δικό της, το νέο μεγάλο αστέρι της Ιταλίας, Σάντρο Τονάλι, είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο 19χρονος μέσος της Μπρέσια έχει μπει στο… μάτι της «Μπάρτσα», που θέλει να προλάβει στη… στροφή τη Γιουβέντους η οποία έχει κάνει ήδη πρώτη κίνηση για να τον αποκτήσει, προετοιμάζοντας πρόταση που φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, στην όλη «εξίσωση» της μεταγραφής του Σάντρο Τονάλι, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν κι έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς η Μπρέσια αναζητά έναν αριστερό μπακ κι έναν χαφ και οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη δώσει λίστα με παίκτες που μπορούν να δοθούν ως δανεικοί ή με συνιδιοκτησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Τσελίνο τόνισε πως «…έχουμε δεχθεί μία πάρα πολύ σημαντική προσφορά για τον Τονάλι, αλλά δεν θέλουμε να την μεταφέρουμε ακόμη προς τον παίκτη, διότι θέλουμε να του προσφέρουμε μία ευχάριστη έκπληξη τον Ιούνιο».

Για τον 19χρονο μέσο έχουν δείξει ακόμη ενδιαφέρον και οι άλλοι δύο «μεγάλοι» του ιταλικού Βορρά, δηλαδή η Μίλαν και η Ίντερ, καθώς επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει μεταφέρει τη διάθεσή της να προσφέρει περισσότερα χρήματα και από τη Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης