Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον Ντεμπελέ: Θα χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις μήνες!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 20:10
Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον Ντεμπελέ: Θα χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις μήνες!

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από τον τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο διεθνής επιθετικός, που αποχαιρέτησε πρόωρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού τραυματίστηκε στο παιχνίδι εναντίον της Ουγγαρίας, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις στο Ciutat Esportiva Joan Gamper, στη Βαρκελώνη, υπό την επίβλεψη των ιατρών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ντεμπελέ έχει αποκόλληση τένοντα δικέφαλου του δεξιού γόνατος και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος απουσίας του από το γήπεδο.

Αυτός είναι ο 11ος τραυματισμός που υπέστη ο Ντεμπελέ από τότε που υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017, από την Ντόρτμουντ.

Το νέο πρόβλημα έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τον Γάλλο, ο οποίος βρίσκεται στη μέση των διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, το οποίο λήγει το 2022.

Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα δεν αναφέρεται ο χρόνος απουσίας του, η εφημερίδα «Equipe» τονίζει ότι θα μείνει εκτός για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 20:20