Σε συνέντευξή του στο «BBC» ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος από την Τρίτη είναι κι επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, εξομολογήθηκε ότι ξέσπασαν σε κλάματα, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, τη στιγμή που της ανακοίνωσε το «διαζύγιό» του με την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια παρουσίας στο «Καμπ Νου».

 «Ο μπαμπάς μου ήρθε σπίτι για να μου το πει, γιατί είχε πάει το πρωί για να συναντήσει τον Λαπόρτα και όταν επέστρεψε, μου το είπε και ετοιμαζόταν να δει πώς θα το ανακοινώσει στην Αντονέλα και μετά στα παιδιά» ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός αστέρας, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Της το είπα και κλάψαμε, πικραθήκαμε και μετά σηκωθήκαμε να δούμε πώς θα το πούμε στα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο γιατί τον Δεκέμβριο τους είχαμε ήδη πει ότι θα συνεχίσουμε, ότι θα μείνουμε και ξέραμε το πλήγμα που επρόκειτο να είναι, ειδικά για τον Τιάγκο».

Εν συνεχεία ο Μέσι εξέφρασε την ελπίδα ότι τα παιδιά του θα προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα τους ζωή:

«Πολλές φορές σκεφτόμαστε πάρα πολύ και τα παιδιά το αποδέχονται με τρόπο που δεν πιστεύουμε. Ο Τιάγκο ξέρω ότι είναι σαν εμένα, ότι υποφέρει από μέσα χωρίς να το εκφράσει, αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό. Θα προσαρμοστεί όπως προσαρμόζεται ο καθένας. Θα είναι μια νέα εμπειρία για εκείνον και θα αναπτυχθεί σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα δεν ξέραμε τι θα κάνουμε. Δεν είχαμε τίποτα. Αυτή η νευρικότητα, η αβεβαιότητα. Πότε θα ξεκινούσε ξανά, πού θα πηγαίναμε, η αλλαγή για την οικογένεια. Ήταν περίπλοκο μέχρι να καταφέρω να αποχαιρετήσω τον κόσμο, να μιλήσω. Αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε τόσο για τις ατομικές όσο και για τις οικογενειακές αλλαγές».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως επικοινωνούσε με τον Νεϊμάρ για τις επιλογές που είχε μέχρι να φτάσει στην Παρί. «Όταν ο πατέρας μου άρχισε να μιλάει με τον Λεονάρντο (αθλητικός διευθυντής Παρί), ο Νεϊμάρ το ήξερε ήδη. Άρχισα να του λέω όπως ο Ντι Μαρία και ο Παρέδες ότι υπάρχει η πιθανότητα να έρθω. Ήμασταν σε επαφή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης