Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει μία ανταγωνιστική ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 18:05
Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει μία ανταγωνιστική ομάδα»

Η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των ερωτήσεων προς τον Ζοάν Λαπόρτα, στο περιθώριο της παρουσίασης του νεοαποκτηθέντος Έρικ Γκαρσία. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε και πάλι ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξέφρασε την πεποίθηση ότι βασικό κριτήριο για τον Αργεντινό άσο δεν είναι τα χρήματα, αλλά η δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους με τους «μπλαουγκράνα».

«Είμαστε σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του "Λέο". Πηγαίνουν καλά, αλλά δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Από την πλευρά του, δεν είναι θέμα χρημάτων. Από τη δική μας, ξέρουμε το οικονομικό πλαίσιο που έχουμε κι εκείνος δείχνει μεγάλη κατανόηση» τόνισε ο Λαπόρτα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι δεν συνδέεται με τον εν εξελίξει έλεγχο στα οικονομικά του συλλόγου.

«Θέλει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κερδίζει τίτλους. Ξέρουμε ότι θέλει να μείνει, αλλά έχει κι άλλες προτάσεις, όπως κι ο Έρικ (σ.σ. Γκαρσία). Ελπίζω ότι η επιθυμία του Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα θα αποδειχθεί αποφασιστική» πρόσθεσε ο πρόεδρος των Καταλανών.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 18:06