Τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του από τη Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Γάλλος διεθνής αμυντικός, Ζιλ Κουντέ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό των Καταλανών, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

«Είμαι πολύ υπερήφανος, αλλά και πολύ ανυπόμονος, γιατί εντάσσομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Ο προπονητής έπαιξε μεγάλο ρόλο στην άφιξή μου εδώ, μιλήσαμε πολλές φορές, μου άρεσε πολύ ο τρόπος του, οι συζητήσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες, έχουμε την ίδια άποψη για το ποδόσφαιρο», επεσήμανε ο 23χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να παίξω σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Μπαρτσελόνα έδωσε στην Σεβίλλη 50 εκατομμύρια ευρώ, με 10 εκατομμύρια μπόνους, για να αποκτήσει τον Κουντέ, η παρουσίαση του οποίου, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Ο Κουντέ, έχει χρισθεί 11 φορές διεθνής από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενώ ήταν μέλος των «πετεινών», οι οποίοι κατέκτησαν το Nations League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης