Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε χθες στο Παρίσι για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική όσο χρειαζόταν, με συνέπεια να περιοριστεί στην ισοπαλία (1-1) με την Παρί ΣΖ και να μείνει εκτός προημιτελικών, μετά από 13 συνεχόμενες παρουσίες στους «8».

Τελευταία φορά που αποκλείστηκε στη φάση νοκ άουτ μετά τους ομίλους ήταν τη σεζόν 2006-07, από τη Λίβερπουλ. «Έχουμε καλή αίσθηση. Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας άξιζε κάτι περισσότερο, τουλάχιστον 1-2 στο ημίχρονο, και με 1-2 όλα ήταν δυνατά. Διακινδυνεύσαμε, πιέσαμε, κυριαρχούσαμε και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε» είπε ο Ρόναλντ Κούμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ματς το αποτέλεσμα ήταν υπερβολικό. Εκεί ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς. Η ομάδα πήγε εξαιρετικά, πρέπει όμως να έχεις περισσότερη τύχη. Μας άξιζε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο καλύτερος παίκτης. Χάσαμε την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο στη Βαρκελώνη» πρόσθεσε.

«Το χαμένο πέναλτι του Μέσι είναι μια σημαντική στιγμή, γι’ αυτούς πάνω απ’ όλα, γιατί θα είχε κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για εκείνους. Χάσαμε αυτήν την ευκαιρία, αλλά η στάση της ομάδας είναι πολύ καλή.

»Ο Λιονέλ δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες για το μέλλον αυτής της ομάδας. Όλοι μπορούν να είναι περήφανοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου μας. Έχουμε δείξει το πρόσωπό μας και από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο έχουμε δει μια ομάδα που ήθελε να προκριθεί» κατέληξε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης