Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, επανέλαβε την Παρασκευή (16/04) ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», στις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Σαββάτου (17/04) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το Copa del Rey, φαντάζει ως μία μεγάλη ευκαιρία για την «Μπάρτσα», να βάλει τέλος σε μία «στείρα» περίοδο από τρόπαια, καθώς έχει μείνει μακριά από τους τίτλους απ’ το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο τελικός είναι σημαντικός για τον σύλλογο, γιατί έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τρόπαιο κι αυτό είναι πάντα ωραίο» τόνισε ο Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του καταληκτικού αγώνα με τους Βάσκους και πρόσθεσε: «Δεν σκέφτομαι ποτέ το μέλλον μου. Το πιο σημαντικό είναι να βάλω όλη μου την ενέργεια στην ομάδα, ώστε να κερδίσουμε το τρόπαιο.

Είναι περίεργο που συνεχίζω να απαντώ σε αυτού του είδους τις ερωτήσεις. Είχαμε ένα αήττητο 19 αγώνων και τώρα αμφισβητείται το μέλλον μου στην ομάδα. Πρέπει να το αποδεχτώ όλο αυτό, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει. Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου και ξέρω τι θα συμβεί αν θα κερδίσουμε ή αν θα χάσουμε.

Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και μου δείχνει εμπιστοσύνη. Δεν νομίζω ότι κάθε φορά που γράφεται κάτι για έναν προπονητή, ο πρόεδρος πρέπει να του δίνει… ψήφο εμπιστοσύνης. Ξέρω πού είμαι κι ότι πρέπει να κερδίσουμε πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης