Απογοητευτική σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ήταν η Μπαρτσελόνα, κι έτσι μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Γρανάδα το Σάββατο, για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παραμένοντας χωρίς νίκη μακριά από το «Καμπ Νου» τη φετινή σεζόν.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Αζίζ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζούνιορ Φίρπο (έκανε εφιαλτικό ντεμπούτο με τους «μπλαουγκράνα», και αντικαταστάθηκε άρον-άρον στο ημίχρονο) και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Καταλανοί ήταν εντελώς νωθροί και ασύνδετοι και η εικόνα τους δεν άλλαξε ούτε μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των Μέσι και Ανσού Φατί.

Αντίθετα, η τρίτη αλλαγή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Αρτούρο Βιδάλ, έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι στο 66′ και ο Βαντίγιο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, που με τη νίκη αυτή έπιασαν τη Σεβίλλη και την Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα είναι έβδομη (μπορεί να υποχωρήσει κι άλλο την Κυριακή), έχοντας μόλις ένα βαθμό σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Σίλβα, Ντίαθ, Ντουάρτε, Σάντσεθ, Νέβα, Μοντόρο, Αζίζ, Πουέρτας, Ερέρα (83′ Γοναλόν), Σολδάδο (57′ Φερνάντεθ), Ματσίς (62′ Βαδίγιο)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Σεμέντο, Φίρπο (46′ Φατί), Ράκιτιτς (62′ Βιδάλ), Ντε Γιονγκ, Κάρλες Πέρεθ (46′ Μέσι), Γκριεζμάν, Λουίς Σουάρες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 5ης αγωνιστικής:

Οσασούνα-Μπέτις 0-0

Βιγιαρεάλ-Βαγιαδολίδ 2-0

(77΄πεν. Καθόρλα, 89΄ Οντιβέρος)

Λεβάντε-Εϊμπάρ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 0-0

Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 2-0

(2΄ Αζίζ, 66΄πεν. Βαντίγιο)

Χετάφε-Μαγιόρκα 22/9

Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ 22/9

Βαλένθια-Λεγανές 22/9

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 22/9

Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης 22/9

H βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Γρανάδα 10

Σεβίλη 10 -4αγ.

Ατλέτικο Μαδρίτης 10

Βιγιαρεάλ 8

Ρεάλ Μαδρίτης 8 -4αγ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο 8 -4αγ.

Μπαρτσελόνα 7

Λεβάντε 7

Οσασούνα 7

Σοσιεδάδ 7 -4αγ.

Αλαβές 5 -4αγ.

Μπέτις 5

Βαγιαδολίδ 5

Θέλτα 5

Βαλένθια 4 -4αγ.

Μαγιόρκα 4 -4αγ.

Εσπανιόλ 4 -4αγ.

Χετάφε 3 -4αγ.

Εϊμπαρ 2

Λεγανές 0 -4αγ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης