Σε μία από τις δηλώσεις που… απαγορεύεται να κάνουν οι παράγοντες και ειδικά οι εν δυνάμει προχώρησε ο Βίκτορ Φοντ. Μιλώντας στο μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Cope», ο υποψήφιος για τη θέση του παραιτηθέντα προέδρου της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης και διαθέτει εκπληκτικό ταλέντο. Όμως είναι μία μεταγραφή που δεν θα έπρεπε να έχουμε κάνει, λόγω της θέσης στην οποία αγωνίζεται. Η προσαρμογή του είναι πολύ περίπλοκη επειδή παίζει τον ίδιο ρόλο με τον Μέσι» σχολίασε ο Φοντ για τον «Γκριζού», ο οποίος αποκτήθηκε έναντι περίπου 120 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς ο Ισπανός παράγοντας έχει κάποιον σκοπό για να κάνει αυτή την τοποθέτηση, με πιθανότερο στόχο να εξασφαλίσει την… εύνοια του Λιονέλ Μέσι, στην προεκλογική διαδικασία, αλλά και μετά το πέρας αυτής. Αυτό όμως που δεν προέβλεψε είναι το γεγονός ότι, ακόμα κι εάν γίνει ο επόμενος πρόεδρος των Καταλανών, θεωρείται απίθανο να συνεργαστεί με τον… φευγάτο «ψύλλο», την ώρα που ο Γκριεζμάν θα συνεχίσει -πιθανότατα- την καριέρα του στο «Καμπ Νου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης