Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι είχε αποφασίσει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, μετα από 17 χρόνια, ωστόσο αναγκάστηκε ουσιαστικά να μείνει και να εξαντλήσει και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προκειμένου μα μη συρθεί στα δικαστήρια με την ομάδα της καρδιάς του, όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος.

Έκτοτε ο Ζοσέπ Μπαρτομέου, με τον οποίο ο Αργεντινός αστέρας είχε πολύ κακές σχέσεις, αποχώρησε από την προεδρία και τη θέση του πήρε ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος επέστρεψε στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή αυτή σαφέστατα έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον Μέσι, με τον Λαπόρτα να δηλώνει τότε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει ο «Ψύλλος» στη Βαρκελώνη, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα λοιπόν με το ESPN της Αργεντινής ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει πετύχει τον μεγάλο του στόχο, καθώς το εν λόγω Μέσο κάνει λόγο για συμφωνία του Μέσι με τη διοίκηση της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη έτη.

Κι αν η παραμονή του Αργεντινού είναι κάτι παραπάνω από μια σημαντική είδηση για τους «μπλαουγκράνα», το κερασάκι στην… τούρτα ακούει στο όνομα του Νεϊμάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει «ο Μέσι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα για ακόμα δύο χρόνια», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «τώρα η ισπανική ομάδα έχει στόχο την επιστροφή του Νεϊμάρ».

Λέτε αντί για να σμίξουν οι Μέσι και Νεϊμάρ στην πόλη του Φωτός για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν να γίνουν και πάλι συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης