Επίθεση εναντίον της La Liga εξαπέλυσε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (5/08). Με ανακοίνωσή τους οι Καταλανοί επιρρίπτουν ευθύνες στη διοργανώτρια αρχή για τη μη επίτευξη συμφωνίας με τον Λιονέλ Μέσι, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους της έντονης δυσφορίας που υπάρχει μετά από τις κινήσεις που έγιναν από την πλευρά των διοργανωτών του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μπλουγκράνα»: «Η Μπαρτσελόνα ανέλυσε την πρόσφατη ανακοίνωση της La Liga για την στρατηγική συμφωνία με το επενδυτικό σχήμα CVC και θέλει να εκφράσει την ακόλουθη θέση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρούμε ότι η όλη επιχείρηση δεν συζητήθηκε αρκετά με τους συλλόγους και τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, επίσης ότι το ποσό δεν συμβαδίζει με την χρονική του διάρκεια και η συμφωνία επηρεάζει μέρος των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων των συλλόγων για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι είναι ακατάλληλο να υπογράψει συμφωνία μισού αιώνα λόγω της αβεβαιότητας που περιβάλλει τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Οι όροι της σύμβασης που περιγράφει η La Liga καταδικάζουν το μέλλον της Μπαρτσελόνα σχετικά με τα δικαιώματα μετάδοσης.

Εκφράζουμε την έκπληξή μας γι’ αυτή τη συμφωνία που καθορίστηκε από την La Liga, στην οποία οι απόψεις των ομάδων δεν ελήφθησαν υπόψη. Δεν έγινε παρουσίαση των επιλογών που προσφέρθηκαν από ανταγωνιστές, ώστε να αξιολογηθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε μια κατάσταση μετά από την πανδημία που έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης