Ο Μέσι είναι στο Παρίσι, ο Γκριεζμάν θέλει να φύγει, ο Κούμαν δεν θέλει τον Αγκουέρο που ήρθε από τη Σίτι. Δεν είναι και στα καλύτερά της η Μπάρτσα.

Με αφορμή την έλευση του Αγκουέρο, αλλά και την ενδεχόμενη μετακίνηση του Γκριεζμάν στην Πρέμιερ Λιγκ (Σίτι και Τότεναμ ενδιαφέρονται), ας δούμε τι έκαναν 14 παίκτες που μετακινήθηκαν από την Μπαρτσελόνα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Πριν παραθέσουμε τα ονόματα να ενημερώσουμε πως για Νόμιμο και Ασφαλές παιχνίδι μπορείτε να επιλέξετε το Netbet Casino.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέλσον Σεμέδο

Πήγε στη Γουλβς και δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Δεν τον βοήθησε και η κακή χρονιά που είχαν οι λύκοι. Με τον Μπρούνο Λάγκε στο τιμόνι, ίσως παίξει περισσότερο σε σχέση με ότι είδαμε με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Αντρέ Γκόμες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταλαντούχος, αλλά και πάντα αγχωμένος. Γι αυτό έφυγε από τη Βαρκελώνη. Στην Έβερτον έδειξε καλά στοιχεία, αλλά είχε κι έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν έχει δικαιολογήσει ακόμη τα 22.000.000 λίρες που ξοδεύτηκαν για χάρη του.

Ζεράρ Ντεουλοφέου

Δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν γι αυτόν. Πήγε στην Έβερτον, μετά στη Γουότφορντ, αλλά σε καμία από τις δύο δεν ξεχώρισε. Δεν έπαιξε ποδόσφαιρο σύμφωνα με την τεχνική του κατάρτιση.

Λούκας Ντιν

Καλές εμφανίσεις με την Έβερτον, για να είμαστε ακριβείς, πολύ καλές. Θεωρείται πλέον ένας από τους κορυφαίους στη θέση του (δεξιός μπακ) στην Ευρώπη. Είναι και βασικός στην εθνική Γαλλίας.

Γιέρι Μίνα

Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός έριξε για τα καλά άγκυρα στην Έβερτον και στο Γκούντισον Παρκ. Ένας αξιοπρεπής παίκτης που μπορεί να σταθεί αξιόπιστα σε αυτό το επίπεδο.

Κλαούντιο Μπράβο

Τον έφερε ο Γκουαρδιόλα στη θέση του Χαρτ στη Σίτι, όχι ως βασικό, αλλά σαν δεύτερη λύση. Πήρε κάποιους τίτλους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο αξιόπιστος όσο περίμενε ο Ισπανός προπονητής, όταν εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ιμπραΐμ Αφελάι

Πέρασε και από τα μέρη μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όταν όμως έφυγε από την Μπάρτσα, πήγε στη Στόουκ. Έμεινε εκεί τέσσερα χρόνια και σίγουρα κανείς δεν θυμάται ότι πέρασε εκεί μία τετραετία. Μόλις 49 συμμετοχές με τέσσερα γκολ, απέτυχε τελείως.

Πέδρο

Μπορεί να μην έκανε τη διαφορά που όλοι περίμεναν, πέτυχε όμως πολύ σημαντικά γκολ, κέρδισε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Γιουρόπα Λιγκ. Δεν το λες και άσχημο απολογισμό.

Ανταμά Τραορέ

Στην πρώτη του χρονιά στη Γουλβς μάγεψε, με την εντυπωσιακή σωματοδομή, την ταχύτητα, την τεχνική του. Πέρσι χάθηκε στη γενική μετριότητα της Γουλβς, αλλά υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες γι αυτόν.

Βίκτορ Βαλδές

Μετά από 24 χρόνια στην Μπαρτσελόνα έφυγε ως ελεύθερος και μετά από έναν τραυματισμό δοκιμάστηκε στη Γιουνάιτεντ. Υπέγραψε στο Μάντσεστερ, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει εκεί κι έφυγε για τη Σταντάρ Λιέγης.

Τσεσκ Φάμπρεγας

Πρώτα στην Άρσεναλ και μετά στην Τσέλσι και στις δύο περιπτώσεις άφησε την Μπάρτσα, πρώτα τις ακαδημίες της και μετά την πρώτη ομάδα. Αναμφίβολα είναι ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης σε αυτή τη λίστα.

Αλέξις Σάντσεζ

Από την Μπαρτσελόνα, έπαιξε στη Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ. Με τη δεύτερη άφησε καλύτερες εντυπώσεις και σε αυτήν την περίπτωση όμως περιμέναμε πολλά περισσότερα από τον Χιλιανό άσο, διότι πολύ απλά μπορούσε να τα δώσει.

Μπόγιαν

Μπορεί να εντυπωσίασε στη Στόουκ, σε αντίθεση με τον Αφελάι, αλλά σε καμία περίπτωση ο Μπόγιαν Κρκιτς δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί που πολλοί περίμεναν. Ακολούθησε τη Στόουκ και στην Τσάμπιονσιπ το 2018, αφού καμία μεγάλη ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτόν.

Μαρκ Μουνιέσα

Κι αυτός στη Στόουκ. Είχε όμως την πορεία του Αφελάι. Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο Μπριτάνια και έκανε μόλις 19 συμμετοχές σε τέσσερις χρονιές.

Αναμφίβολα, μέχρι στιγμής, οι Φάμπρεγας και Ντιν είναι οι δύο παίκτες οι οποίοι είχαν μία ανοδική πορεία, από τη στιγμή που έφυγαν από την Μπαρτσελόνα για να παίξουν μπάλα στο Νησί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης