Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, λόγω της διοργάνωσης του τουρνουά επίδειξης Adria Tour εν μέσω κορωνοϊού, χωρίς να τηρηθούν τα πρωτόκολλα προστασίας από τον covid-19, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προσβληθεί τόσο ο ίδιος από τον ιό όσο και ακόμη τρεις τενίστες (Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μπόρνα Τσόριτς και Βίκτορ Τροΐτσκι) ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε συγνώμη μέσω των social media για ότι συνέβη.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο ενημέρωσε πως και αυτός και η σύζυγός του, που επίσης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, είναι μια χαρά στην υγεία τους, επισημαίνοντας ότι τα τεστ των δύο παιδιών τους βγήκαν αρνητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσους υπέστησαν ζημιές από το τουρνουά. Διοργανώσαμε το τουρνουά με καλές προθέσεις και με καθαρή καρδιά. Πιστεύαμε ότι το τουρνουά πληρούσε όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Ενώσαμε όλους τους ανθρώπους για φιλανθρωπικούς σκοπούς» ανέφερε μέσω του instagram o Τζοκοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι το Adria Tour διοργανώθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου, χωρίς -όπως αποδείχθηκε- να τηρηθούν υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης