Χαμός στη σύσκεψη της Serie A για την ίδρυση της European Super League: «Ιούδες, προδότες, πρέπει να ντρέπεστε»!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 01:57
Χαμός στη σύσκεψη της Serie A για την ίδρυση της European Super League: «Ιούδες, προδότες, πρέπει να ντρέπεστε»!

Με καζάνι που βράζει μοιάζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης της European Super League και το εκρηκτικό κλίμα στη σύσκεψη της Serie A που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/04), είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους κόλπους του.

Όπως μεταδίνουν τα ιταλικά ΜΜΕ στη διάρκεια της σύσκεψης ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των Ανιέλι και Μαρότα, με αφορμή την εισχώρηση των Γιουβέντους και Ίντερ στη ESL.

«Αυτό που κάνατε είναι μια επίθεση στην υγεία μιας διοργάνωσης, όπως το πρωτάθλημα: Αν κάποιος, όπως ο Μαρότα στην Ίντερ, κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως και πρέπει να ντρέπεστε», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της «γκρανάτα».

«Είστε στην Ίντερ. Μια ομάδα που ίδρυσε τη Super League με 11 άλλους, δεν μπορείτε να μείνετε και στη Serie A. Το έργο σας, όμως, δεν θα πετύχει.

Όσοι συνέλαβαν αυτή την ιδέα και συμμετέχουν στη ESL επιτίθενται στο πρωτάθλημα της Serie A και για αυτή την προδοσία πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και το ίδιο ισχύει και για τον Ανιέλι.

Πώς μπορείτε να είστε εδώ και να ζητάτε να παίζετε στο πρωτάθλημα και να μιλάτε για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρετε όλες τις άλλες ομάδες και πληγώνετε τα έσοδά τους με τις αποφάσεις σας; Αυτό είναι μια προδοσία. Πώς το κάνετε; Είστε Ιούδες», κατέληξε χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 02:26