Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε η πρώτη συνέντευξη τύπου της Ναόμι Οσάκα μετά το Roland Garros.

Ως γνωστόν η τενίστρια από την Ιαπωνία, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε να μιλήσει από τον Μάιο, οπότε και αποφάσισε να μη δώσει άλλες συνεντεύξεις τύπου για λόγους ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Οσάκα τιμωρήθηκε αρχικά με πρόστιμο και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τη διοργάνωση ξεσηκώνοντας ένα κύμα συμπαράστασης. 

Στη συνέντευξη Τύπου για το Σινσινάτι Όπεν όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που έκανε ερώτηση ένας δημοσιογράφος από τοπικό μέσο.

Ο δημοσιογράφος απευθύνθηκε στην Οσάκα με επιθετικό ύφος, ρωτώντας την πώς μία παίκτρια του δικού της βεληνεκούς, που έχει την εύνοια των media, δεν αρέσκεται στις συνεντεύξεις τύπου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπεύθυνη της συνέντευξης είπε ότι μπορούσαν απλά να πάνε στην επόμενη ερώτηση. Εντούτοις η Οσάκα δοκίμασε να απαντήσει, αλλά άρχισε να κλαίει και λίγο αργότερα αποχώρησε από την αίθουσα του Τύπου. 

«Ο νταής από το Cincinnati Enquirer (σ.σ. το μέσο που εργαζόταν ο δημοσιογράφος) είναι η επιτομή του γιατί οι σχέσεις των παικτών και των μέσων είναι τόσο κακές αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο Zoom, θα συμφωνήσουν πως ο τόνος του ήταν λάθος και ο μοναδικός του σκοπός ήταν να εκφοβίσει την παίκτρια.

Ήταν μία πραγματικά απαίσια συμπεριφορά» δήλωσε λίγο αργότερα ο ατζέντης της Οσάκα προσθέτοντας: «Και αυτός ο υπαινιγμός ότι η Ναόμι χρωστάει την επιτυχία της στην προβολή από τα media είναι ένας μύθος».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης