Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν το παιχνίδι στο «Ανοέτα» ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και στη Σεβίλλη, το τέλος του οποίου βρήκε τους Βάσκους να επικρατούν με 4-3 σκορ χάρη σε γκολ του Τσάμπι Πριέτο στο 90΄.

Οι Ανδαλουσιάνοι, που είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, επέστρεψαν και προηγήθηκαν 3-2, αλλά το αυτογκόλ του Αρίμπας στο 83΄ και η κεφαλιά του Πριέτο στις καθυστερήσεις τούς υποχρέωσαν σε ήττα και τους άφησαν πέντε βαθμούς πίσω από την τέταρτη της κατάταξης Βαλένθια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βάσκοι από την πλευρά τους πανηγύρισαν την έκτη φετινή εντός έδρας νίκη τους (σε 13 ματς), εκ των οποίων οι τέσσερις είναι επί ομάδων της πρώτης πεντάδας (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο τα προηγούμενα… θύματα).

Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 4-3


Γκολ:
16΄ Αγκιρέτσε, 48΄πεν., 90΄ Τσάμπι Πριέτο, 83΄αυτ. Αρίμπας – 43΄ Κολοτζιέτζακ, 68΄ Μπάκα

Σοσιεδάδ:
Ρούλι, Ζαλδούα, Ανσοτέγι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέλα (81′ Φινμπόγκασον), Γκρανέρο, Ρούμπεν Πάρδο, Τσάβι Πριέτο, Κανάλες (78′ Ερβίας), Αγκιρέτσε, Κάστρο (89′ Μπεργκάρα)

Σεβίλλη:
Σέρχιο Ρίκο, Φιγκέιρας, Αρίμπας, κολοτζιέτσακ, Τρεμουλινάς, Καρίσο, Ιμπόρα (65′ Σουάρες), Βιδάλ, Μπανέγκα, Ντεουλοφέου (46′ Βιτόλο), Μπάκα (70′ Γκαμεϊρό)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης