Βραζιλία: Για έκτη ημέρα στο νοσοκομείο ο Πελέ - «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» ανέφερε ο μανατζέρ του

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 17:25
Βραζιλία: Για έκτη ημέρα στο νοσοκομείο ο Πελέ - «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» ανέφερε ο μανατζέρ του

Ο Πελέ νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες με πρόβλημα υγείας, που δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του 80χρονου πλέον θρύλου της μπάλας δεν εμπνέει ανησυχία, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ένας σύμβουλος του πρώην επιθετικού της Σάντος και τον Κόσμου της Νέας Υόρκης.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Globo» ανέφερε ότι ο Πελέ υποβλήθηκε σε εξετάσεις ρουτίνας στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, όταν εντοπίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο επιχειρηματικός διευθυντής του Πελέ, Ζόε Φράγκα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

«Πλήρεις εξετάσεις, σαρώσεις, κολονοσκόπηση, εξετάσεις αίματος κλπ» έγραψε ο Φράγκα σε ένα μήνυμα. «Δεν τα κάνει όλα σε μια μέρα», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του, λίγες ημέρες αφότου ο Πελέ αναγκάστηκε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει.

Σε ένα μήνυμα στο Instagram που συνοδευόταν από μια χαμογελαστή φωτογραφία του τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πελέ έγραψε: «Παιδιά, δεν λιποθύμησα και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Πήγα για τις συνήθεις εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω πριν, λόγω της πανδημίας. Ενημερώστε τους ότι δεν θα παίξω την επόμενη Κυριακή!».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 17:34